Vullkani aktiv më antik në botë

NeVertiti

Kohe & Stine
Staff member
Vullkani aktiv më antik në botëGjendet në rajonin Afar në Etiopi dhe është pjesë e zinxhirit të maleve që mbajnë emrin ‘The smoking mountains’, derisa janë ende në aktivitet
.ثshtë Era Ale, vullkani më antik në botë ende aktiv, i fotografuar nga fotografi Joel Santos, edhe falë përdorimit të një droni.
Aktivizimi i fundit i këtij vullkani ka qenë në vitin 2005, ku nga shpërthimi i tij ngordhën qindra kokë bagëti dhe gjithë zona përreth u detyra të shpërngulej.

g.shqip
 
Top