Videoklipet e preferuara Shqip

fcbesia

Anëtar i Respektuar
Luteni qe te gjitha videoklipet shqip ti postoni tek kjo teme!

Po filloj une me dy kenget me te fundit te Jehona Sopit dhe Tunes


 
Last edited by a moderator:

fcbesia

Anëtar i Respektuar
 
Last edited by a moderator:

shiHanny!!

psiko pa shpres sherimi
sa shpejt i bojn syt e kaltert more ktoLOL...

 
Last edited by a moderator:

fcbesia

Anëtar i Respektuar
Alban Skenderaj-Nje here ne Jete

[video=youtube;dFDW-cS-xwc]http://www.youtube.com/watch?v=dFDW-cS-xwc]YouTube - ALBAN SKENDERAJ - NJE HERE NE JETE[/video]
 
Last edited by a moderator:

Зngjεll

___________
Titulli: Videoklipet me te reja

Ketu vetem videot e reja te kengetareve shqiptare lejohen ?
 

WxP

.
Titulli: Videoklipet me te reja Shqiptare

Per video te huaja hap nje teme tjeter
 

Зngjεll

___________
Titulli: Videoklipet me te reja Shqiptare

Lori - Dridhet zemra


Nora Isfrefi - E ke e ke
 
Last edited by a moderator:

fcbesia

Anëtar i Respektuar
Titulli: Videoklipet me te reja Shqiptare

Hana Cakuli - Simbol

[video=youtube;FnEEmfi0ctw]http://www.youtube.com/watch?v=FnEEmfi0ctw&feature=related]YouTube - Hana Cakuli[/video]
 
Last edited by a moderator:

Vvetoni

Anëtar
Titulli: Videoklipet me te reja Shqiptare

Visari dhe Gerta - Dashuria nuk ka fe
 

Vvetoni

Anëtar
Titulli: Videoklipet me te reja Shqiptare


Shkurte Fejza - Oh sa mir me kan shqiptar
 

Vvetoni

Anëtar
Titulli: Videoklipet me te reja Shqiptare


Adelina Berisha- Party People.
 

Vvetoni

Anëtar
Titulli: Videoklipet me te reja Shqiptare

 

Vvetoni

Anëtar
Titulli: Videoklipet me te reja Shqiptare


TNT-Moj shqiptare
 

Vvetoni

Anëtar
Titulli: Videoklipet me te reja Shqiptare

 

Vvetoni

Anëtar
Titulli: Videoklipet me te reja Shqiptare

 
Last edited by a moderator:

Vvetoni

Anëtar
Titulli: Videoklipet me te reja Shqiptare

 

E3

Anëtar i Nderuar
Titulli: Videoklipet me te reja Shqiptare

Miriam Cani- Mos me ndal

 

Vvetoni

Anëtar
Titulli: Videoklipet me te reja Shqiptare

 

E3

Anëtar i Nderuar
Titulli: Videoklipet me te reja Shqiptare


Aurela Gaçe ft Dr.Flori Marsel - Origjinale
 
Top