Videoklipet e preferuara neper Bote

Hard Styler

ђєค๔ђยภtєг
Po e hap me videon e prefuar per tani (dhe kengen :D)


Ju Lutemi:

1- te postoni videoklipe te plota dhe jo montime kengesh
2- te postoni videoklipe nga ane e mban botes
3- te postoni videoklipet shqiptare tek tema e videoklipeve shqip

FLM
 
Last edited:

Hostel

Anëtar i Nderuar

David guetta Love is gone.
 
Last edited by a moderator:

Hard Styler

ђєค๔ђยภtєг
 
Last edited:

Hard Styler

ђєค๔ђยภtєг
:dj::dj::dj::dj::dj::dj::dj::dj:

Te ishim te PACHa tani....do bucisni bokset :D

[video=youtube;ZboJ1Jjs-lQ]http://www.youtube.com/watch?v=ZboJ1Jjs-lQ&ob=av2e[/video]
 
Last edited:

Hard Styler

ђєค๔ђยภtєг

I LOVE THIS CITY :kercim::kercim::kercim::kercim::kercim:
 
Last edited:

Hostel

Anëtar i Nderuar
 
Last edited by a moderator:

Hostel

Anëtar i Nderuar
 
Last edited by a moderator:

Hard Styler

ђєค๔ђยภtєг


:dj::dj::dj::bum:bum:bum

:kercim::kercim::kercim:
 
Last edited:

Hard Styler

ђєค๔ђยภtєг
Freski :kercim::kercim::kercim::kercim:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=qhxF66c15lo]YouTube - Delirium - Silence (Joy Marquez Remix 2008[/ame]
 

METi

-=EdoLorEli=-
 
Last edited by a moderator:

METi

-=EdoLorEli=-
 
Last edited by a moderator:

METi

-=EdoLorEli=-
 
Last edited by a moderator:

Hard Styler

ђєค๔ђยภtєг
[video=youtube;AoA-ByjIf2M]http://www.youtube.com/watch?v=AoA-ByjIf2M&ob=av2e[/video]
Le me see you do it :D:kercim::kercim::kercim:
 
Last edited:

Hostel

Anëtar i Nderuar
 
Last edited by a moderator:

Hostel

Anëtar i Nderuar
[video=youtube;-VMFdpdDYYA]http://www.youtube.com/watch?v=-VMFdpdDYYA&ob=av2n[/video]
 
Last edited by a moderator:

shiHanny!!

psiko pa shpres sherimi
mu ka bo obsesjon dit e nat..

 
Last edited by a moderator:
Top