Video Nënujore

PiNkY

Anëtar i Nderuar
Titulli: Video Nënujore

 

Dying_Poet

Anëtar i Nderuar
Titulli: Video Nënujore

 

Dying_Poet

Anëtar i Nderuar
Titulli: Video Nënujore

30 minuta HD me 1 kamera GOPRO...

[video=youtube;_P_yZR-VAYI]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_P_yZR-VAYI[/video]
 

Dying_Poet

Anëtar i Nderuar
Titulli: Video Nënujore

Kush ka probleme me masken, si te eliminojme avullin dhe kondensimin qe krijohet ne xhamat e maskes pergjithmone.
 

PiNkY

Anëtar i Nderuar
Titulli: Video Nënujore

 

PiNkY

Anëtar i Nderuar
Titulli: Video Nënujore

 

Dying_Poet

Anëtar i Nderuar
Titulli: Video Nënujore

 

Dying_Poet

Anëtar i Nderuar
Titulli: Video Nënujore

 

Dying_Poet

Anëtar i Nderuar
Titulli: Video Nënujore

 

PiNkY

Anëtar i Nderuar
Titulli: Video Nënujore

 

LoSsT

VIP
Titulli: Video Nënujore

Ca krize ky tipi...

 

Dying_Poet

Anëtar i Nderuar
Titulli: Video Nënujore

M'duhet kjo ...! GOPRO HD3

 

Dying_Poet

Anëtar i Nderuar
Titulli: Video Nënujore

Mos dilni kurre te gjuani vetem.... merrni 1 shoqe me vete.. lool

1239359_551672058231731_439458719_n.jpg
 

Dying_Poet

Anëtar i Nderuar
Titulli: Video Nënujore

 

Dying_Poet

Anëtar i Nderuar
Titulli: Video Nënujore

 

Dying_Poet

Anëtar i Nderuar
Titulli: Video Nënujore

Rekordmeni i apnese

 

Dying_Poet

Anëtar i Nderuar
Titulli: Video Nënujore

Eveniment apnea
 

Dying_Poet

Anëtar i Nderuar
Titulli: Video Nënujore

 

Dying_Poet

Anëtar i Nderuar
Titulli: Video Nënujore

[video]http://m.youtube.com/watch?v=OGm7JXQcLhc&feature=em-subs_digest&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DOGm7JXQcLhc%26feature%3 Dem-subs_digest[/video]
 
Top