Video historike ..

Love

βeℓℓe â๓e
Këtu mund të postoni video të historisë shqipëtare..!


Gjergj Kastrioti dokumentari i ri Pjesa 1


Gjergj Kastrioti dokumentar. Pjesa 2


Gjergj Kastrioti dokumentar. Pjesa 3


Gjergj Kastrioti dokumentar. Pjesa 4


Gjergj Kastrioti dokumentar. Pjesa 5

 

Love

βeℓℓe â๓e
Pe: Video historike ..

Gjergj Kastrioti dokumentar. Pjesa 6


Gjergj Kastrioti dokumentar. Pjesa 7


Gjergj Kastrioti dokumentar. Pjesa 8

[video=youtube;hsdWOo-QakA]https://www.youtube.com/watch?v=hsdWOo-QakA[/video]

Gjergj Kastrioti dokumentar. Pjesa 9


Gjergj Kastrioti dokumentar. Pjesa 10

 

Love

βeℓℓe â๓e
Pe: Video historike ..

Lidhja Shqiptare e Prizrenit dhe Copëtimi Shqipërisë


BAJRAM CURRI - Dokumentar


RRETHIMI I SHKODRES


Trokitje ne historine Ilire. Varri i mbretit Gent I


Trokitje ne historine Ilire. Varri i mbretit Gent II

 

Lauri

Donatorë
Pe: Video historike ..

King Zog's Wedding In Albania (1938)

 

ricky_ch

******
Pe: Video historike ..

 

ricky_ch

******
Pe: Video historike ..

 

ricky_ch

******
Pe: Video historike ..

 

ricky_ch

******
Pe: Video historike ..

 

ricky_ch

******
Pe: Video historike ..


 
Last edited:

ricky_ch

******
Pe: Video historike ..

 

Aver

VIP
Titulli: Video historike ..

Tirana e vitit 1973

Në këtë video të realizuar në Tiranën e viti 1973, janë disa fragmente tepër interesante për kryeqytetin shqiptar.

Ky është një nga dokumentarët më të rrallë të realizuar nga gazetarët e huaj në Shqipëri, konkretisht francezë, pasi ata ishin të vetmit që mund të realizonin këto xhirime të “habitshme” brenda vendit të izoluar komunist.


[video]https://video-fra3-1.xx.fbcdn.net/hvideo-xap1/v/t43.1792-2/12444257_498161613678505_1070744754_n.mp4?efg=eyJy bHIiOjE4NzgsInJsYSI6NDA5NiwidmVuY29kZV90YWciOiJzdm VfaGQifQ%3D%3D&rl=1878&vabr=1252&oh=47ab8c0b88570db095927eb39a7e67fd&oe=56E30FE7[/video]
 

Lauri

Donatorë
Titulli: Video historike ..

Italia dhe Shqiperia i deklarojne lufte Serbise dhe Greqise

 

Lauri

Donatorë
Titulli: Video historike ..

Shqiperia, vendi perballe.

 
Top