Video: Absurditete fetare

Lauri

Donatorë
Me takon shpesh te shoh nepermjet videove absurditete ne rite fetare e gjeste kontraditore te besimit, si kjo me rrahje me thuper. Diku tjeter nje prift nga Afrika detyron besimtaret te hane bar ne oborrin e kishes, video e cila do te beje pjese e kesaj teme. E shume video te tjera sa qesharake dhe absurde per logjiken e shume kujt, pavarsisht qe per ata qe i ushtrojne keta rite duhet ta kene nje sens. Por shume kend tjeter besoj qe jo.

 

Lauri

Donatorë
Kemi nje rast tjeter te nje pastori afrikan si Lesego Daniel.

 

Lauri

Donatorë
Pagzimi i femijeve ne Gjeorgji ..

 

Lauri

Donatorë
Hoxhe do thote: "ai qe din". Kur del nga trute ai qe di, te tjeret nuk kane rruge tjeter.

 

ricky_ch

******
 

Lauri

Donatorë
Per Allah nuk ka kursim, edhe femija behet fli.

 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Ka mundesi t'na perkthesh videon e fundit turqisht Laur, meqe din turqisht, na fal per injorancen :D?
 

Lauri

Donatorë
Ka mundesi t'na perkthesh videon e fundit turqisht Laur, meqe din turqisht, na fal per injorancen :D?
Pse do perkthim kjo video, arkadash ?
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Arkadash e ke serbin ortodoks ti, mua jo ! :plazh:

Po, video do perkthim, cfare thote ? Perktheje te lutem ose mos posto video qe s'i kupton as vet lool. Shume je funny, u zure mat edhe ketu :D
 
Top