Tregimi mbi Zionizmin!

Lauri

Donatorë
Titulli: Tregimi mbi Zionizmin!

Nqs nje shtet perdor terror mbi nje popull, faj nuk eshte i besimi fetar i popullit te keti shteti, por i politikes qe ndjek qeveria e shtetit.
Ne vendet islame burimi i cdo agresioni, terrori, krimi, ka stampe religjoni! Pra problemi eshte tek bindjet fetare qe ju udheheqin edhe shtetin pervec se masat e gjera. Religjon qe nga kultet fetare del vetem fryrje urrejtje ndaj te tjerve. 

ricky_ch

******
Titulli: Tregimi mbi Zionizmin!

Nqs nje shtet perdor terror mbi nje popull, faj nuk eshte i besimi fetar i popullit te keti shteti, por i politikes qe ndjek qeveria e shtetit.
Ne vendet islame burimi i cdo agresioni, terrori, krimi, ka stampe religjoni! Pra problemi eshte tek bindjet fetare qe ju udheheqin edhe shtetin pervec se masat e gjera. Religjon qe nga kultet fetare del vetem fryrje urrejtje ndaj te tjerve.Je jashtë teme, s'po flasim për Islamin.
 

Lauri

Donatorë
Titulli: Tregimi mbi Zionizmin!

Religjon qe ka hik per lesh me filozofine qe perdor me besimtaret e vet.
Cfare hapsire gjindet ketu per debate me te thella e nivel internacional, kur zbukurimi i nje femre eshte me mekat se te vrasesh nje person.
 

Lauri

Donatorë
Titulli: Tregimi mbi Zionizmin!

Je jashtë teme, s'po flasim për Islamin.
Nuk jam jasht teme. Ata zionistet i udheheq politika, ndersa ju feja. Postimet e mia jane faqja tjeter e monedhes
 

ricky_ch

******
Titulli: Tregimi mbi Zionizmin!

Religjon qe ka hik per lesh me filozofine qe perdor me besimtaret e vet.
Cfare hapsire gjindet ketu per debate me te thella e nivel internacional, kur zbukurimi i nje femre eshte me mekat se te vrasesh nje person.
Besoj se ka ndonjë moderator që merret me ty.
Unë e kreva me ty. Klm.
 

Lauri

Donatorë
Titulli: Tregimi mbi Zionizmin!

Mesoni ta duani dhe ta respektni te ndryshmin nga ju, dhe jo te urreni.

[video=youtube;9-dvYf5JyjI]https://www.youtube.com/watch?v=9-dvYf5JyjI[/video]
 

Lauri

Donatorë
Titulli: Tregimi mbi Zionizmin!

Edukoni femijet per dashuri dhe jo me mllef.


 

ricky_ch

******
Titulli: Tregimi mbi Zionizmin!

 

Lauri

Donatorë
Titulli: Tregimi mbi Zionizmin!

Jeni 1000 here me dis-human se ebrejt. Nqs ata luftojne per te armen e femijeve te tyre. Ju, them ju sepse e ndjeni veten nje me ata, vrisni femijet tuaj per hiq gje. Ne rastin konkret per nje film televiziv qe ta beje publike.

 

Lauri

Donatorë
Titulli: Tregimi mbi Zionizmin!

cfare ju thote ushtarve i ati i femijes ??? i fton qe ta vrasin femijen !!

Paqe me ju nuk behet kurr, se ju mungojne disa drrasa ne koke.
 

ricky_ch

******
Titulli: Tregimi mbi Zionizmin!

 

ricky_ch

******
Titulli: Tregimi mbi Zionizmin!

 

Lauri

Donatorë
Titulli: Tregimi mbi Zionizmin!

Kush ben terror, Israel apo Hamas???
E thote i Biri i nje lideri i Hamas. Mosab Hassan Yousef Terroristi ishte ne shtepine time-im ate!!!! Te gjitha fajet i ka besimi islam me Kuranin e Profetin e rrem Muhamet, qe ushqen urrejtje ne popull.

Pastroni veshet qe te degjoni mire.


 

ricky_ch

******
Titulli: Tregimi mbi Zionizmin!

Kush ben terror, Israel apo Hamas???
E thote i Biri i nje lideri i Hamas. Mosab Hassan Yousef Terroristi ishte ne shtepine time-im ate!!!! Te gjitha fajet i ka besimi islam me Kuranin e Profetin e rrem Muhamet, qe ushqen urrejtje ne popull.

Pastroni veshet qe te degjoni mire.


Tani kujt do t'i japim përparësi: asaj që po shohim dhe dëgjojmë, apo asaj që dëgjojmë!

Për çka të duhen sytë, kur dëshron vetëm të dëgjosh?

Edhe njeriun që na paske sjellë. Ky është një mut i madh.

Ai nuk e dinte kush realisht ishte armiku i tij?????????
Këtij duhej dikush me të vërtetë t'ia skjaronte.

Nuk është tema per fenë, por Zionismin dhe krimet e tyre në territoret
e okupuara. Këto s'i gjen as në Bibël e as në Kuran, por në planet zioniste dhe amerikane.
Megjithëse, ky paska mbushur xhepat me lekë ....

Nuk të besohet, por edhe UاK-ja në luftë ka përdorur strategji të ndryshme për
të futur në luftë sa më shumë njerëz....
 
Last edited:

Lauri

Donatorë
Titulli: Tregimi mbi Zionizmin!

Kur merrni udhzime fetare se c'lutje duhet bere kur hyni dhe delni nga wc-ja, imagjino per tjeter. Terrori islam ushqehet vetem me besimin ne Kuran.
Besim i rreme, qe po ju merr jeten juve se pari pastaj te tjerve me rizultatet e kesaj ideologjie islame te shek 6.

 

ricky_ch

******
Titulli: Tregimi mbi Zionizmin!

Kur merrni udhzime fetare se c'lutje duhet bere kur hyni dhe delni nga wc-ja, imagjino per tjeter. Terrori islam ushqehet vetem me besimin ne Kuran.
Besim i rreme, qe po ju merr jeten juve se pari pastaj te tjerve me rizultatet e kesaj ideologjie islame te shek 6.

Si të thashë, e ke gabuarë WC-në..

Besoj se mëson së pari të lexosh, dhe repektosh rregullat e forumit.
Hape një temë për Islamin, dhe e mëson fenë tënde në atë moment,
sepse e shoh se ke nevojë të rekaputilimit të krishterizmit.
Respekte, e klm.
 

Lauri

Donatorë
Titulli: Tregimi mbi Zionizmin!

Pse nuk po poston ne emer te islamit ti? Nuk po na tregon islamin si viktime e sionisteve??
E une po flas pikerisht per "viktimen" islam, te prapambetur 1500 vjet indjetro qe nuk pajtohet dot me kohen.
Dhe, pretendoni ta dominoni.

 

ricky_ch

******
Titulli: Tregimi mbi Zionizmin!

Pse nuk po poston ne emer te islamit ti? Nuk po na tregon islamin si viktime e sionisteve??
E une po flas pikerisht per "viktimen" islam, te prapambetur 1500 vjet indjetro qe nuk pajtohet dot me kohen.
Dhe, pretendoni ta dominoni.

Islamin e njoh më mirë se ti edhe krishterizmin, siç ndodh në shumicën e rasteve,
por nuk është tema këtu.

Ti zotëri ose je i pijtë ose ke nevojë për mjekim urgjent.
Hape një temë dhe kenaqemi duke biseduarë për Islamin, si dhe për terrorizmin, nëse ke qejf.
Këtu është tema për okupimin e Palestinës.

Sa për kurreshjtjen tënde, edhe unë shpresoj se Islami do të dominojë, por
në mënyrë paqësore, pa i likuiduarë njërëzit.
 

Lauri

Donatorë
Titulli: Tregimi mbi Zionizmin!

Këtu është tema për okupimin e Palestinës.

Sa për kurreshjtjen tënde, edhe unë shpresoj se Islami do të dominojë, por
në mënyrë paqësore, pa i likuiduarë njërëzit.Do ta dominoni boten me flamurin e librin e paqes. Sa paqesore jeni, e thone statistikat e te krishterve te persekutuar aty ku ju sot dominoni. 

ricky_ch

******
Titulli: Tregimi mbi Zionizmin!Do ta dominoni boten me flamurin e librin e paqes. Sa paqesore jeni, e thone statistikat e te krishterve te persekutuar aty ku ju sot dominoni.Eh po nuk japim përgjegjësi për ata që e kanë shitë bithën e punojnë për amerikën
e zionisët, e kundër Islamit.

Sa per fëmijet, kanë këta mëshire, mendoj këta jahudët e tu?
I vrasin do sio do!
 
Top