Te gjitha infot rreth PC qe ju duhen ndonjehere

Fly

Shy
Titulli: Te gjitha infot rreth PC qe ju duhen ndonjehere

Une kam edhe HP ....dhe nuk perdor asnjerin ne fakt,por dje mu tek me pa i film ...dhe filmi nga 2 ore zgjati 5 ore se e kishte me te ngecme....jo per gje
varet nga shum gjera, ngarkesa etj...

un kam nje te tille qe e lidh e me tv dhe sme bllokohet per filma.

 

Monique

Shine like a Moon!
Staff member
Titulli: Te gjitha infot rreth PC qe ju duhen ndonjehere

Nuk ka ngarkesa por eshte laptop i lodh dhe te mendosh qe eshte 4 vjecar ende si ka bo
Hp po kalon vitin e 8 dhe eshte flur....
As interneti nuk eshte pasi te dy i perdor me te njejten linje dhe problemin e ka ky kingu .
Po nejse....do provoj ti instaloj ate qe ka sugjeru lm...
 
Top