Syze dielli...

capkenja

Anëtar i ri
te gjitha shum te bukura.komplimente.
 

Ghost

Anëtar i Nderuar
Ksi lloji vetem edhe më OLD STYLE i perdor dhe i kam shum qef :)
 
Armani i kam shume qejf
ne pergjithsi ato perdor
 

Angel_Devil

Themelues i Forumit
un d&g i kam :) kisha dhe rayban por ja kam dhene nje personi qe e meriton :)
 
Top