Studentët kërkojnë nesër seancë të jashtëzakonshme; Rama: Ku do e lëmë?

NeVertiti

Kohe & Stine
Staff member
Studentët kërkojnë nesër seancë të jashtëzakonshme; Rama: Ku do e lëmë?

rafi-7.jpg


Studentët vijojnë protestën e tyre para Kryeministrisë. Asgjë nuk i ka ndalur të rinjtë që të kërkojnë plotësimin e 8 kërkesave të tyre.

Ata kanë bërë apel për thirrjen e një seance të jashtëzakonshme të Kuvendit të Shqipërisë dhe i kanë lënë afat kryeministrit Rama deri në orën 16.00 për të kthyer një përgjigje në lidhje me këtë çështje.

“Thërrisni deputetët. Të flitet aty për ne. Jemi të vendosur, nuk na përçan dot. Nëse deri në orën 16 nuk thërrisni parlamentin, në shesh nuk do janë vetëm studentët. Do bëjmë protestë kombëtare”, pohuan njëzëri protestuesit.

Ndërkohë, Rama i ka adresuar sot mesazhin e radhës studenteve protestues, ku u kërkon sërish takim.

Rama i pyet në Instastory: “Ku do e lëmë pra?”

rama11.jpgb;gazeta-shqip
 

Monique

Shine like a Moon!
Staff member
Tani kjo pune po behet si pizza kapricoze

Sja vlen as te komentohet......
 
Top