Steampunk

Aki

misfit
London_movie.png
mortal-engines-1000x600.png
710LPhIaVaL.jpg

Mortal Engines kishte potencial per t'u bere nje gje shume e bukur dhe fakti qe u perqendruan ne efektet ishte e mrekullueshme po vuajti teksti qe i beri raportet mes personazheve paksa te cuditshme dhe deshtoi i tere filmi :(
 
Top