Si jeni veshur sot.

Monique

Shine like a Moon!
Staff member
Fustan i zi, sandale te kuqe ...ahh dhe floke te kuqe :p
 

Monique

Shine like a Moon!
Staff member
Marshalla kemba, sa e ke numrin? :ROFLMAO:
36 e gjys...ose 37
po the e per kemben time e madhe ....jalla per ato qe e kane mbi 38 :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
 

Didi

C'est la vie.
Nje fustan veror me dallendyshe.
 
Top