Shtohet Aop Kila

PiRaTi

Member
[23:49] -ChanServ- Kila added to #shqiperia access list at level 5.
[23:49] -ChanServ- Kila added to #ndihme access list at level 5.
[23:49] -ChanServ- Kila added to #stafi access list at level 3.


Shtohet Aop Kila Ne Baze Te Sondazhit Per Ate:
7 Pro Dhe 0 Kunder !!
 

Kadafi

Founder #Shqiperia
Titulli: Shtohet Aop Kila

Dakord qe i ka mar votat ne forum por a u verifikua nese e ka leshu aksesin ne serverin tjeter ? Nese po, logset ku jane... ?!
 

PiRaTi

Member
Titulli: Shtohet Aop Kila

Fola une me 1 Aope ne kte momente dhe 1 Netadmin!!

Me Aop-en
[00:53] <PiRaTi> alma?
[00:54] <PiRaTi> Mund te ju pyes per dicka
[00:54] <alma> po
[00:54] <alma> me thuaj
[00:54] <PiRaTi> Nje goce me nick Kila ka akoma
[00:54] <PiRaTi> access
[00:54] <PiRaTi> ketu?
[00:54] <alma> jo me duket
[00:55] <PiRaTi> mund ta rishikosh listen po deshe..
[00:55] <alma> ku di une me pa listen
[00:55] <alma> me vjen keq
[00:55] <alma> ne ket moment nuk esht e pranishme
[00:55] <PiRaTi> /cs aop #shqiperia list
[00:56] <alma> e bera copy
[00:56] <alma> jo se ka emrin
[00:56] <PiRaTi> ok flm
[00:56] <alma> ju lutem

Me Netadmin!!

[00:56] <PiRaTi> aRt Aty je
[00:56] <PiRaTi> mund te te pyes per dicka?
[01:04] <aRt> po
[01:04] <PiRaTi> Doja te te pyesja per nick Kila
[01:04] <PiRaTi> ka akoma access
[01:04] <PiRaTi> ketu?
[01:04] <aRt> hmmm
[01:04] <aRt> nuk e di
[01:04] <PiRaTi> mund ta shikosh?
[01:06] <PiRaTi> ?
[01:06] <aRt> as nuk e njof ate nick
[01:07] <aRt> [01:06] -NickServ- Information on Kila (account Kila):
[01:07] <aRt> [01:06] -NickServ- Registered : Sep 11 14:52:44 2012 (19 weeks, 4 days, 04:13:22 ago)
[01:07] <aRt> [01:06] -NickServ- Entity ID : AAAAAABXC
[01:07] <aRt> [01:06] -NickServ- Last addr : bla@Albasoul-sik.6ng.106.79.IP
[01:07] <aRt> [01:06] -NickServ- Real addr : bla@79.106.109.170
[01:07] <aRt> [01:06] -NickServ- Last seen : Jan 25 15:18:17 2013 (1 day, 02:47:49 ago)
[01:07] <aRt> [01:06] -NickServ- Nicks : Kila
[01:07] <aRt> [01:06] -NickServ- Email : xxxxxx (hidden)
[01:07] <aRt> [01:06] -NickServ- Flags : HideMail
[01:07] <aRt> [01:06] -NickServ- Language : default
[01:07] <aRt> [01:06] -NickServ- Channels : 0 founder, 1 other
[01:07] <aRt> [01:06] -NickServ- Kila has enabled nick protection
[01:07] <aRt> [01:06] -NickServ- *** End of Info ***
[01:07] <aRt> ska acc
[01:07] <PiRaTi> Ok Shume Flm!
 
Last edited:
Top