Shtohet Aop Avokati

PiRaTi

Member
[20:51] -ChanServ- Avokati added to #shqiperia access list at level 5.
[20:51] -ChanServ- Avokati added to #ndihme access list at level 5.
[20:51] -ChanServ- Avokati added to #stafi access list at level 3.


Ne Baze Te Sondazhit Pro Avokatit Dhe Ne Baze Te Testimit Qe I Beme Ne Dhomen #test Nga 3 Sop:

1-PiRaTi
2-aleksus
3-England
 
Top