Rishtohet aop ReSpEcT

limonade

New member
[23:24] -ChanServ- Access level for ReSpEcT on #Shqiperia changed to 5.
-
[23:27] -ChanServ- ReSpEcT added to #ndihme access list at level 5.

Dhe tek stafi e shtoii Adi_El

Rikthehet pasi e kishte lene me deshire aopin duke folur personalisht me founder Adi_El
 
Top