Proxy Eksecutors (Gline prx-Klones)

CAKMAKU

Anëtar i ri
Code:
menu channel,status {
 .$iif($group(#cak) == on, dronebl ktheje Off, dronebl ktheje On) : $iif($group(#cak) == on,.disable,.enable) #cak
}
#cak on
On 1:DNS: {
 if ($dns(0)) {
  tokenize 46 $address 
  gline $+(*@,$4,.,$3,.,$2,.,$1) +7d Abuzime | window -es @Drones 0 0 575 400 | echo @Drones 4Drones Gline vene nga2 $me 4per Ip:2 $4 $+ . $+ $3 $+ . $+ $2 $+ . $+ $1 4Ora:2 $asctime(HH:nn:tt) 
 }
}
on *:SNOTICE:*Client connecting*:{
 if ($6 == at && . isin $7) {
  ;Normal lidhje snotice. Nick eshte $8
  whois $8
 }
 else if ($6-7 == on port) {
  whois $9
 }
}
raw 378:*:{ 
 var %dronebl.ip $+($gettok($7,4,46),.,$gettok($7,3,46),.,$gettok($7,2,46),.,$gettok($7,1,46),.rbl.efnet.org)
 set %dns.ip $7
 dns %dronebl.ip
} 

#cak End
Zgjidhni nga menu <dronebl ktheje ON>
...vetem 1 buton te shtypni dhe ky code fillon e kap te gjitha clonet+proxy automatikisht
 
Last edited by a moderator:

Dying_Poet

Anëtar i Nderuar
Pe: Proxy Eksecutors (Gline prx-Klones)

Code:
menu channel,status {
 .$iif($group(#cak) == on, dronebl ktheje Off, dronebl ktheje On) : $iif($group(#cak) == on,.disable,.enable) #cak
}
#edi on
On 1:DNS: {
 if ($dns(0)) {
  tokenize 46 $address 
  gline $+(*@,$4,.,$3,.,$2,.,$1) +7d Abuzime | window -es @Drones 0 0 575 400 | echo @Drones 4Drones Gline vene nga2 $me 4per Ip:2 $4 $+ . $+ $3 $+ . $+ $2 $+ . $+ $1 4Ora:2 $asctime(HH:nn:tt) 
 }
}
on *:SNOTICE:*Client connecting*:{
 if ($6 == at && . isin $7) {
  ;Normal lidhje snotice. Nick eshte $8
  whois $8
 }
 else if ($6-7 == on port) {
  whois $9
 }
}
raw 378:*:{ 
 var %dronebl.ip $+($gettok($7,4,46),.,$gettok($7,3,46),.,$gettok($7,2,46),.,$gettok($7,1,46),.rbl.efnet.org)
 set %dns.ip $7
 dns %dronebl.ip
} 

#cak End
Zgjidhni nga menu <dronebl ktheje ON>
...vetem 1 buton te shtypni dhe ky code fillon e kap te gjitha clonet+proxy automatikisht
PER CBUTON E KE FJALEN... :grusht::pijanec:
 

HaRoMsI

<3 WiDe <3
Pe: Proxy Eksecutors (Gline prx-Klones)

Punon per Statusin Opers jo per aop dhe sop :D Gjithsesi mos harroni se nese keni lag ne linjen tuaj nuk punon sic duhet :) duhet ta keni linjen zar :D
 

CAKMAKU

Anëtar i ri
Pe: Proxy Eksecutors (Gline prx-Klones)

Flm Slimshaddy :)

---------- Post added at 18:33 ---------- Previous post was at 18:18 ----------

Nje code tjeter per te kapur me akill adresat IP proxy.
Shtoni Ip's proxy ne nje .txt file dhe emertojeni blacklist dhe vendoseni ne zarfin e scriptit.
Me pas vendosni kete code meposhte ne Remote te scriptit.
Ky code ne c'do lidhje ne server lexon blacklist.txt dhe nese ndonje ip qe keni shtuar ne kete file lidhet ne server, i jep akill automatikisht.

Code:
menu channel,status {
 .$iif($group(#ips) == on, Akill prx-ip's Off, Akill prx-ip's On) : $iif($group(#ips) == on,.disable,.enable) #ips
}
#ips off
on ^*:snotice:*Client connecting*: {
 var %ip = $gettok($gettok($9-,2,64),1,41)) 
 if $read(blacklist.txt,w,%ip) != $null) {
  os akill add +5d $+(*@,%ip) Abuzime | window -es @Ips 0 0 575 400 | echo @Ips 4Auto-Gline vene nga2 $me 4per Ip:2 %ip 4Ora:2 $asctime(HH:nn:tt) 
 }
}
#ips End
Zgjidhni nga menu <Akill prx-ip's ON/OFF>
Akillet qe vendosen nga ky code ,ruhen dhe shfaqen ne nje dritare me info te sakta,kshuqe ne c'do cast ju e shikoni se cfare shkon mire apo gabim.

---------- Post added at 18:44 ---------- Previous post was at 18:33 ----------

Kur ska sherbime.. dhe nuk mund te vendosim dot akill nga os
Meposhte nje code qe punon nga status dhe pasi te shifni qe lidhet 1 ose me shume adresa proxy
...klikoni 2 here mbi nick/ip (gjithmone status) qe eshte proxy.
Code:
on ^1:hotlink:*>*:status window:{ if (> isin $1) return | halt }
on 1:hotlink:*:*: {
gline $gettok($gettok($remove($hotline,>),-1,58),1,32) $12 2h Proxy 4Koha:2 $time | window -es @Gline 0 0 575 400 | echo @Gline 4Auto-Gline vene nga2 $me 4per:2 $gettok($gettok($remove($hotline,>),-1,58),1,32) 4Ora:2 $asctime(HH:nn:tt) }
on ^*:snotice:*connecting*: echo 1 -s $nick $replace($1-,$9,$+(>,$9)) | halt }
}
Gjithmone ne codet qe kane te bejne me gline/akill , personalisht preferoj te ruhen logs,prandaj i krijoj nje dritare(window) qe te kem mundesin t'i shikoj dhe korrigjoj
 

Kasemi

New member
Titulli: Proxy Eksecutors (Gline prx-Klones)

Duket kod i mire CAK. Shkurt, paster pa gabime. Vetem nje gje: me aq njohuri te varfra qe kam une nga scriptimi, me duket se vetem nje blacklist host ke ne kod, qe eshte rbl.efnet.org. Sipas nje kodi tjeter te gjetur nga une, keshilloj qe te shtosh tor.efnet.org, open proxy dhe ndonje lloj tjeter proxy. Kodi qe kam une eshte me 6 blacklist hosts!
Gjithashtu, kisha nje pyetje: mund ti bejme derman kloneve me nick dhe ident random(asdlkfjxcv weproweir@host.com is connecting on port 6667). Ndonje kod qe kap usera me shume bashketingellore njera pas tjetres ne nick dhe ident, thjesht nje ide.
Gjithashtu kam snippet qe gline cdo user me nick dhe ident te njejte, qe e ndez vetem ne kohe sulmesh.
Nqs jeni te interesuar, me kontaktoni ketu, ose ne chat.
PS:Jam nmsp. Nuk me lejonte te regjitrohesha me nick tim ketu, nuk e di pse. KEEP THE GOOD WORK UP CAK! PEACE OUT!
 
Top