propozoj ni moderator te forum diaspora shqiptare

Status
E mbyllur për postime të tjera.

legjenda

Anëtar i Nderuar
propozoj ni moderator te forum diaspora shqiptare esht nenforum duhet te kujdes shum per mergate shqiptare tash flasim seriozisht edi stafi me nevi menjehere ban vendos nuk esht ajo zgjedhje perse nen forum diaspora shqiptare duhet te jete sa me aktive por stafi nuk intereson kjo gje ni moderator me votim te drejt
 
Last edited:

Passion

Super Moderator
Staff member
Nona e Shqypnise Etnike(Linda Morina)! :fkorenti:
 

legjenda

Anëtar i Nderuar
Nona e Shqypnise Etnike(Linda Morina)! :fkorenti:
o tarak po flasim ne menyre seriozi nuk ke nevoje per humor nuk dua jem kandidat mundshem kete forum kem shum a netare aktive te zgjuar kem jelesa zana shum tjera
 
Last edited:

legjenda

Anëtar i Nderuar
po presim ni kandidat profesionalist kete grade moderatore
 

Monique

Shine like a Moon!
Staff member
Legjenda nuk eshte detyra jote te propozosh Moderator apo Supermoderator,

Mos hap me tema te tilla...Faleminderit dhe kalofsh bukur
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top