Popus per mIRC tuaj(Ndihme , Kick , Ban , Kick/ban nga ndihme)

Hello se pari ju pergezoj per nje topic kaq te arritur sic eshte ky ktu . Desha tju ndihmoj sadopak juve qe pertoni te shkruani ke Ndihme :p ky eshte nje rregullim i thjesht qe si ne Scripe te ndryshme ju ndihmon ta pyesni per ndihme personin qe deshironi.. Eshte nje model i thjeshte i eksperimentuar nga une dhe eshte funksional. Mjafton qe te shkoni tek Popus pastaj View dhe klikoni Nick list te vendosni kodin ne fund te faqes ose ne fillim pak rendsi ka :).

Code:
.Ndihmë:/say $$1 Përshëndetje, dëshironi ndihmë???
.Part:/say $$1 Nëqoftëse nuk dëshironi ndihmë atëherë part nga këtu. Shqiperia për chat!!!
.Kick (Ndihmë):/kick # $$1 Ndihmën që deshët e morët, Shqiperia për chat!!!
.Kick,Ban (Ndihmë):/ban $$1 1 | /kick # $$1 Ndihmën që deshët e morët, Shqiperia për chat!!!
Thjest e krijova jo qe di naj gjuhe programimi.

Neqoftese tema eshte pakuptim dhe jo-ndihmuese atehere close/delete.
 

CAKMAKU

Anëtar i ri
Pe: Popus per mIRC tuaj(Ndihme , Kick , Ban , Kick/ban nga ndihme)

Nice code ,nevojitet :)
Sikur ti shtoje dhe nje voice per userin ,do ishte me mire :)
Psh tek: .Ndihmë:/say $$1 Përshëndetje, dëshironi ndihmë???
Shtoji kete: .Ndihmë:/mode # +v $$1 | /say $$1 Përshëndetje, dëshironi ndihmë???
 
Titulli: Popus per mIRC tuaj(Ndihme , Kick , Ban , Kick/ban nga ndihme)

Te flm nuk me kishte shkuar ne mendje jo qe sdi :) gjithashtu jam ne nje projekt e siper per parandalimin e kloneve shpresoj qe ta paraqes shpejt para jush per testim :)
 
Top