Pengmarrje në kishë: Thërrasin ISIS dhe i presin kokën priftit

C3nI

Anëtar i Nderuar
Titulli: Pengmarrje në kishë: Thërrasin ISIS dhe i presin kokën priftit

Versete apo paragrafe ne librat e shejt per luftrat gjejme ne te tri librat e tri feve monoteiste . Ato paragrafe per luftrat duhet ti kuptojme vetem ne kontekstin historike .

Sa per krimet dhe kriminelet qe po ndodhin cdo dite , ruana Zot prej njerezve te keqij e zullumqar .
 
Top