Para se te hapni nje teme per ndihme...

Karamele Zana

Anëtar i Nderuar
Per faktin se kohet e fundit jane hapur disa tema te ndryshme ku antaret kerkojne ndihme ne letersi, dhe disa prej tyre kane mbetur pa pergjigje, nenforumi i Letersise do te kete nje teme te posacme per antaret qe kerkojne ndihme nga njeri tjeteri. Ne kete teme mund te postoni pyetje qe keni ne lidhje me letersine. Ketu futen idete dhe keshilla per ese, dhe hartime, pyetje per elemente ose terma te letersise etj. Antaret do te ndihmojne njeri tjeterin me cfare te kene mundesi.

- Tema te hapura per ndihme ne kete nenforum do te bashkohen me kete teme.
- Pasi te keni pyetur antaret per ndihme, do tju sjellim informacion mbi ate qe kerkoni. Nuk duhet te prisni qe nje teme per nje detyre te behet gati per ju. Ketu jemi per te dhene ndihme me ide dhe keshilla.

Temen per ndihme e gjeni ketu: Ndihmë në Letërsi
 
Top