Nese Europa nuk na pranon se në Shqipëri ka myslimanë, nuk e dua Europen!

Tomka

Anëtar i ri
Me ket hemoragji duke ik njerzit perdite , futja ne BE na boshatis akoma me shume.

Le ti bejne rrogat dhe 1 mije eur po deshen , po nuk u nderhy me themel ne arsim , shendetesi , siguri askush nuk do pranoje qe e ardhmja e femijve te tyre te ndertohet ne shqiperi.

Ps. Ndersa sa i perket fese , nuk e besoj se eshte ceshtje besimi. Hajde te shfletojme 30 vjecarin e fundit sa kemi bere ne per nje Shqiperi me te mire , dhe pastaj te gjykojme sa ka bere evropa per ne.
 
Last edited:
Top