Mjerim dhe frikë, pamje të rralla nga Shqipëria komuniste në fundin e viteve ’80-të (Fotot)

NeVertiti

Kohe & Stine
Staff member
Mjerim dhe frikë, pamje të rralla nga Shqipëria komuniste në fundin e viteve ’80-të (Fotot)
Foto të rralla që tregojnë qartë pamje të zymta dhe jetën me varfërinë e tejskajshme të shqiptarëve në fundin e viteve ’80-të, si në fshatra ashtu dhe në qytetet më të mëdha të vendit si, Tirana, Durrësi etj


 

Passion

Antarë i Respektuar
I helmosur deri ne palce nga propaganda,i frikesuar ,i trishte,i keq ushqyer,e frikshme.

Rrofte Miladin Popovic e Dushan Mugosha.
 
Top