Mendoni se stafi aop ka nevoje per ndryshime?

PiNkY

Anëtar i Nderuar
Pershendje...
Doja ta hapja ket teme per dy arsye per neglizhenc nga ana e operatoreve aop ne main dhe e dyta per perzgjedhjen e tyre .
A nuk mendoni se ka ardh koha per nje ndryshim gjeneral me stafin aop ?
Nje ide mund te ishte qe perzgjedhja dhe aprovimi i marjes se nivelit 5 , te vleresohet pak me teper nga Ne . Une mendoj qe perzgjedhjen e shtimit te nje aop-i pervec regjistrimit te nick (3 muaj ) dhe perdorimit te komandava mendoj se duhet shtuar fillimisht 1 muaj . Kjo lloj forme tregon se sa aktiv eshte operi tek #shqiperia #ndihme ..dhe te vleresohet kumunikimi i tij me user-in .
Mendoj se eshte koha per nje rishikim te operatorve aop ..Ka kaq shume mangesira sa me duket se nuk e vleresojn me aq rigorozitet ate ca u eshte dhene ne besim te mire per te mbajtur ket server .
Do kisha shume deshir te diskutohej kjo ...
 

PiRaTi

Member
Titulli: Mendoni se stafi aop ka nevoje per ndryshime?

Jam shume dakort me kete qe eshte shkruajtur nga PiNkY dhe mendoj qe eshte shume e drejte qe ne te gjithe si Sop te rishikojm Aop-at 1 nga 1 sepse ka nje neglizhence te tepruar nga shume operartore qe kemi momentalisht!! (Perjashtoj ketu ata qe jane shtuar access kohet e fundit!!)
 
Top