Meme nga duart e anetareve.

Nicktjeter

Anëtar i Nderuar
E kam shok 1 nder adminat aty
Sec nxoren nje shprehje nje here : shah mat ateista :)
Dikur isha fance e sickut
Madje dhe ne fv e kam thene ca here.
 
Top