Mbi Drejtësinë!

Platonian

New member
A mos vallë, ne kritikët që e kritikojmë padrejtësinë nuk kemi frikë se mos po e kryejm, por vetëm se mos po e pësojmë atë?

Ju lutem një koment se çfarë mendoni mbi frazën e mëspërme duke e lidhur pak edhe me aktualitetin!
Frymëzimi ka ardhur nga libri “Republika e Platonit” i filozofit Alain Badiou.
 

WxP

.
Më Duket pak radikale... Duke menduar se po jetojmë kohën e Globbalizimit. Dhe në Globalizëm do gjesh gjithmonë kritikë qe mbartin padrejtësi edhe me kritika kryejnë padrejtësin por dhe e pësojnë gjithmon pa e kuptuar.
 
  • Like
Reactions: iva

NeVertiti

Kohe & Stine
Staff member
Sistemi i drejtesise njerzor eshte i ndertuar pergjethesisht,mbi nje zenxhire padrejtesish,ne kerkim te se drejtes.
Ndryshe tufat do ishin teper rebele per tu shtruar sic duhen.
 
Top