Makinat e dhimbjeve

Lauri

Donatorë
Perjudhe e erret: nje dyshim stregonerie, nje tradhti martesore, nje borxh i papaguar o cdo shkelje ligji e etike mund te ishte e mjaftueshme qe te perfundosh ne nje nga makinat e tmerrshme te torturave fizike.
Ne 3000 vjet turtura te dokumentuara qe nga Egjyptjanet e deri ditet moderrne: mizoria e xhelatit eshte justifikuar gjithmone per nje interes me te larte; per sigurimin i shtetit, ortodoksine religjoze, shkelje te moralit apo cdo gje tjeter, ku jeta njeriut nuk kish ate vlere superiore per te cilen akuzohej.
Dhe ngelet gjithmone e tmerrshme, e kote, dhe aspak prodhuese.Turtura, eshte vetem nje makine e dhimbjeve.

Protestantet ne nje lufte religjoni ne France
Rrahja e kembeve e njohur mjaft ne Europe ne Mesjete

Turtura nga me te ndryshme ndaj latineve te zene rob nga arabetKorea 1900.Rrahja me thuper ne publik-qe me zene mend te tjeret..
 

Lauri

Donatorë
Titulli: Makinat e dhimbjeve

Turture mbi nje piramide e perdorur ne Spanje
Thyerja e kafkes ne MesjetePse me koke poshte? Viktima duhej te vuante sa me shume.
Mos e hap gojen po deshe. Ka mjete qe te detyrojne qe ta hapin derisa ta shkatrrojne fare

 

Lauri

Donatorë
Last edited:

Ultraviolet

Love me like my demons do ☻
Titulli: Makinat e dhimbjeve

Laur na ngrite humorin lol

Kto te dyja mbojn te vuj edhe pa i provu
 
Top