Më thuaj ç’këpucë vesh, të të them çfarë tipi je…?!

Jetmira

Mbyllur

Psikologët e Universitetit të Kanzasit kanë arritur të zbulojnë tipin e personave, duke u nisur nga stili i këpucëve që ata veshin. Në studim morën pjesë 63 studentë. Nga vullnetarët u kërkua, që të veshin ato këpucë me të cilat ndiheshin më mirë dhe që përdornin zakonisht.
Këpucët praktike u përkasin personave të këndshëm.
Këpucët e shtrenjta tregojnë se ata fitojnë një shumë të mirë parash.
Cizmet e shkurtra vishen nga personat, që kanë një personalitet agresiv.
Personat tejet ekspresivë veshin këpucë me ngjyra.
Këpucët, që në dukje nuk janë të rehatshme, i veshin personat e qetë.
 

NeVertiti

Kohe & Stine
Staff member
Keto qe qenkan foto ,qenkan te pa shije.
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<
praktike /të rrafshëta/..... ia vlen.
 

Vvetoni

Anëtar
Nuk mundësh me lujt futboll me këpuca për punë, kur thotë njeri, merrni vesh edhe ju!
 
Top