Loje me art...nje piktor-nje pikture!

jana80

Super Moderator
Staff member
Me kete teme qe shpresoj te ju pelqeje do zbavitemi dhe do njihemi me piktor te ndryshem shqiptare apo te huaj, klasik apo modern..
ideja eshte qe cdo postues te vendos nje emer piktori dhe postuesi i meposhtem te
sjelle nje pikture te atij piktori.
mendoj qe do na shtoje njohurite do na prezantohen piktura te ndryshme qe nuk njihnim.


monet

quadri-più-famosi-di-monet-donna-con-il-parasole.jpg

per pasardhesin


Francisco Goya.....
 
Last edited by a moderator:

Poshnjari

New member
Me kete teme qe shpresoj te ju pelqeje do zbavitemi dhe do njihemi me piktor te ndryshem shqiptare apo te huaj, klasik apo modern..
ideja eshte qe cdo postues te vendos nje emer piktori dhe postuesi i meposhtem te
sjelle nje pikture te atij piktori.
mendoj qe do na shtoje njohurite do na prezantohen piktura te ndryshme qe nuk njihnim.


monet

Shiko fotografinë 33344

per pasardhesin


Francisco Goya.....
nuk shfaqet imazhi
 

jana80

Super Moderator
Staff member
2012_NYR_02554_0012_000(pierre_bonnard_femme_e.jpg
f04cimp1p.jpg

Odilon Redon
 
Top