Kultura Diplomatike Mbretërore

Loyalty

Anëtar i Nderuar
Titulli: Kultura Diplomatike Mbretërore

Mbreti Gjergji i VI dhe Mbretëresha Elizabeta duke u relaksuar në kopshtin e Kështjellës së Windsor-it. (1946)

King George.jpg
 
Titulli: Kultura Diplomatike Mbretërore

Sa llafe keni apo jo...
Opo lereni te zonjen te postoje e kush tjeter deshiron le ta beje..une se gjeta veten ndejta jashte kesaj..
Apapa c'paski qene
 

Moonlight

Shine like a Moon!
Staff member
Titulli: Kultura Diplomatike Mbretërore

Sa llafe keni apo jo...
Opo lereni te zonjen te postoje e kush tjeter deshiron le ta beje..une se gjeta veten ndejta jashte kesaj..
Apapa c'paski qene
Po kur e gjete jashte ...pse u fute brenda?
Sa pa lidhje futesh ndonjehere....
 

Loyalty

Anëtar i Nderuar
Titulli: Kultura Diplomatike Mbretërore

Martesa e Mbretëreshës Victoria në 25 Janar 1858.

the marriage of Victoria.jpg
 

Nicktjeter

Anëtar i Nderuar
Titulli: Kultura Diplomatike Mbretërore

Mbreti i ri : Felipe dhe betimi i tij
 

Loyalty

Anëtar i Nderuar
Titulli: Kultura Diplomatike Mbretërore

Duka i Albes me Mbretereshen e Spanjes, Carla & Nicolas Sarcozy ne Pallatin Mbreteror te Madridit (2009)

Duka i Albes.jpg
 

Loyalty

Anëtar i Nderuar
Titulli: Kultura Diplomatike Mbretërore

Mbreteresha Rania e Jordanise

Rania Of Jordan.jpg
 

Loyalty

Anëtar i Nderuar
Titulli: Kultura Diplomatike Mbretërore

Perandoresha e Japonise, gjate ceremonise funebre te Perandorit Nagako! (2000)

Perandoresha e Japonise.jpg
 

Passion

Antarë i Respektuar
Titulli: Kultura Diplomatike Mbretërore

Eshte stad i larte,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.

Faleminderit qe i solle Briciolo.

Aristokraci e gjalle.
Jam pro komentit te Darius ne faqen e meparshme.
:)
 

Loyalty

Anëtar i Nderuar
Titulli: Kultura Diplomatike Mbretërore

Farah Pahlavi (ish Perandoresha e Iranit modern) - Rreth viteve 60!

Farah Pahlavi.jpg
 

Loyalty

Anëtar i Nderuar
Titulli: Kultura Diplomatike Mbretërore

Grace Kelly (1956)

Grace Kelly.jpg
 

Loyalty

Anëtar i Nderuar
Titulli: Kultura Diplomatike Mbretërore

Grace Kelly dhe Jackie Kennedy (24 May 1961 - Shtepia e Bardhe)

15966193_1386935238015556_4824181188067390263_n.jpg
 

Loyalty

Anëtar i Nderuar
Titulli: Kultura Diplomatike Mbretërore

Princesha e Cambridge-it ne Singapur.

16142781_1407818245927255_5381190392396044330_n.jpg
 

Loyalty

Anëtar i Nderuar
Princesha Charlene e Monte Carlo-s

17991846_1522373027805109_8772452180579523981_n.jpg
 

Loyalty

Anëtar i Nderuar
Princesha Margaret e Danimarkes me te atin Frederik-u i IX (10 qershor 1967)
Princesha Margaret.jpg
 
Top