Ketu Pershendesni Sa Here Hyni E Dilni Nga Forumi

Tiku

Fire on Ice...
Staff member
Miremengjesi iher, e me mend ne koke.😛😛
 

Tiku

Fire on Ice...
Staff member
Ok, boll tani zhvishu... lol lol
 
  • Haha
Reactions: NGU

Tiku

Fire on Ice...
Staff member
zhvishu e ulu se po u ule perton pastaj.. lol lol
 
  • Haha
Reactions: NGU

Legally_Sweet

Ain’t no sunshine when she’s gone
Staff member
Naten njerez te erret! :p
/me shef dhe sigurohet mos te kete kemb njeriu verdalle dhe i jep nje kiss gudnajt diellit @Frank :emoji_kiss:
 
Top