Kapelet

Loyalty

Anëtar i Nderuar
Kapelet jane nje nga aksesoret me te perdorur anembane si per t'u mbrojtur nga dielli si nga te ftohtet.
Madhesia, gjeresia, stili dhe materiali me te cilin punohen ndryshon sipas vendeve te ndryshme te botes
dhe gjithashtu sipas rastit ku ato perdoren.

6572088305060-c-kmatt36-cappello-berretto_normal.jpg
 

Loyalty

Anëtar i Nderuar
Industria e Kapeleve eshte nje nga industrite me produktive ne vendet e perparuara.

8572048405001-b-marin16-cappello-berretto_normal.jpg
 
Top