Hullni nje Sy ne neostats dhe verifikoni pak nga ka marr access ky User FRensi`

Server

Services Oper
[08:34] <Albo> [03:57] * FRensi` sets mode: +b *!*@Chat-B7AA70E1.dsl.bell.ca
[08:34] <Albo> * Marisa u be kick nga FRensi` - [FRensi`]
[08:34] <Albo> [03:57] * FRensi` sets mode: +b *!*@Chat-D3797F41.bb.sky.com
[08:34] <Albo> * ai-ne-UK u be kick nga FRensi` - [FRensi`]
[08:34] <Albo> [03:57] * FRensi` sets mode: +b *!*@NetAdmin.Albnetwork.net
[08:34] <Albo> * SiL3nT u be kick nga FRensi` - [FRensi`]
[08:34] <Albo> [03:57] * FRensi` sets mode: +b *!*@Chat-83411BE3.net24.it
[08:34] <Albo> * olsi__it u be kick nga FRensi` - [FRensi`]
[08:34] <Albo> * ai-i-vecanti-ne-UK u be kick nga FRensi` - [FRensi`]
[08:34] <Albo> [03:57] * FRensi` sets mode: +b *!*@616223A0.6333FF01.AABA969F.IP
[08:34] <Albo> * geri u be kick nga FRensi` - [FRensi`]
[08:34] <Albo> [03:57] * FRensi` sets mode: +b *!4f6a6dfb@*
[08:34] <Albo> * djal-simpatik u be kick nga FRensi` - [FRensi`]
[08:34] <Albo> [03:57] * FRensi` sets mode: +b *!*@Chat-9C10174E.bb.sky.com
[08:34] <Albo> * kkkkkk u be kick nga FRensi` - [FRensi`]
[08:34] <Albo> [03:57] * FRensi` sets mode: +b *!*@Chat-4725B13F.retail.telecomitalia.it
[08:34] <Albo> * andrea u be kick nga FRensi` - [FRensi`]
[08:35] <Albo> [03:57] * FRensi` sets mode: +b *!*@Chat-B308DDC7.ip78.fastwebnet.it
[08:35] <Albo> * aldo u be kick nga FRensi` - [FRensi`]
[08:35] <Albo> [03:57] * FRensi` sets mode: +b *!*@F78A1633.E1F78016.2CBFCB53.IP
[08:35] <Albo> *Ti u bere kick nga #shqiperia prej FRensi` - [FRensi`]
 

DarKSouL

AlbNetwork CSOps
Titulli: Hullni nje Sy ne neostats dhe verifikoni pak nga ka marr access ky User FRen

clidhje ka neostats me access e ketij useri?
 

DarKSouL

AlbNetwork CSOps
Titulli: Hullni nje Sy ne neostats dhe verifikoni pak nga ka marr access ky User FRen

Megjithate un kontrollova tek eggdropi dhe nuk gjeta asgje per kte user.. mbase sdo ket qen eggdropi im ne linj ne ate or, se pati probleme ja 2 dit
 

CAKMAKU

Anëtar i ri
Titulli: Hullni nje Sy ne neostats dhe verifikoni pak nga ka marr access ky User FRen

Sikur kemi nje bot qe tregon cili nick identifikohet me op ne #shqiperia, shikojeni dhe ndertojeni qe te ruaje logset.
Mos te na ndodhin me keto gjera se sjemi fillestare :)
 

DarKSouL

AlbNetwork CSOps
Titulli: Hullni nje Sy ne neostats dhe verifikoni pak nga ka marr access ky User FRen

CAKMAKU eshte ndertuar roboti, dhe eshte shume ne rregull, duke i ruajtur te gjitha logset e te gjith nickname te identifikuar, thjesht ate dite nuk ka pas sherbime dhe do jet ngritur ne menyre tjeter
 
Top