Gati stadiumi i dytë për Qatar 2020, është një mrekulli!

Frank

Shine like a star ne forme dielli!
Qatar-World-Cup-stadium-design-MAIN-770x404.jpg

Katari vijon me ritme të larta punimet për të kompletuar infrastrukturën, që do ta lejojë të mirëpresë Kupën e Botës në vitin 2022. Shteti i vogël i Gjirit Persik, ka përfunduar impiantin e dytë me 40 mijë vende dhe që duhet “Foleja e Zogjve”, ose “Al Wakrah” në gjuhën vendëse. Impianti, i pajisur me ajër të kondicionuar, ka një teknologji të rrallë krahasuar me stadiumet e tjera. Aty do të luhen sfida të grupeve dhe të çerekfinaleve.

blob:https://www.youtube.com/681fafab-a491-4650-b740-3a2f4adf8d59

Balkanweb.com
 
Top