Foto e rrallë: Mbreti Zog I duke bërë shtangë

legjenda

Anëtar i Nderuar
Princi Leka ka publikuar një foto ku shfaqet Mbreti Ahmet Zogu duke ngritur një shtangë në plazhin e Durrësit. Leka shkruan se, gjyshit të tij i pëlqente shumë të bënte stërvitje.
 
Titulli: Foto e rrallë: Mbreti Zog I duke bërë shtangë

A mund te rregulloni foton se spo del asgje tek une!
 

Aver

VIP
Titulli: Foto e rrallë: Mbreti Zog I duke bërë shtangë

A mund te rregulloni foton se spo del asgje tek une!
zogu.jpg

========================

Leka shkruan se, gjyshit të tij i pëlqente shumë të bënte stërvitje.
Dhe i konsumonte minimum 4 pako cigare ne dite.
 
Top