Fëmijët e lindur në pranverë janë më ...

sensuu

sweet
Fëmijët e lindur në pranverë janë më ...
Sipas disa studimeve, stina në të cilën keni lindur ndikon në shëndetin dhe personalitetin tuaj. Ja cilat janë disa nga karakteristikat që kanë të lindurit ne mars, prill dhe maj:
1. Kanë risk më të ulët për çrregullime mendore.
Një studim i vitit 2010 ka arritur në përfundimin se të lindurit në dhjetor kanë probabilitet më të lartë për të zhvilluar probleme mendore, krahasuar me personat që lindin gjatë muajve më të ngrohtë.
2. Janë më optimistë.
Një studim hungarez i vitit 2014 shpjegon se personat e lindur në pranverë kanë temperament hipertimik, pra janë përgjithësisht pozitivë.
3. Risku për probleme me zemrën është më i lartë.
Edhe pse risku është më i lartë për sëmundje të zemrës, ju mund t'i parandaloni ato duke u ushqyer shëndetshëm dhe duke kryer aktivitet fizik.
4. Keni aftësi për t'u bërë lider.
Kjo vjen nga fakti se fëmijët e lindur në fillim të pranverës janë më të mëdhenj në moshë. Kjo i ndihmon ata të jenë lider në grupin shoqëror

Matrix Medical research
 

NeVertiti

Kohe & Stine
Staff member
Titulli: Fëmijët e lindur në pranverë janë më ...

Ahhh sa femije i mire paskam qene ,qe kam lindur ne Maj :)
 

sensuu

sweet
Titulli: Fëmijët e lindur në pranverë janë më ...

ne nga shtatori jemi femije melankolike :p...
 

Monique

Shine like a Moon!
Staff member
Titulli: Fëmijët e lindur në pranverë janë më ...

Sa te mire qe jemi :p
:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

e aq aq ...se qesha shume :p


@Aki ma shpjego cik kte per ne nga dhjetori :p


jë studim i vitit 2010 ka arritur në përfundimin se të lindurit në dhjetor kanë probabilitet më të lartë për të zhvilluar probleme mendore, krahasuar me personat që lindin gjatë muajve më të ngrohtë.
 

Tiku

🏃 🏃 🏃
Staff member
Shpifjeeeeeee. :p
 

Aki

misfit
:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

e aq aq ...se qesha shume :p


@Aki ma shpjego cik kte per ne nga dhjetori :p


jë studim i vitit 2010 ka arritur në përfundimin se të lindurit në dhjetor kanë probabilitet më të lartë për të zhvilluar probleme mendore, krahasuar me personat që lindin gjatë muajve më të ngrohtë.
jo mi kshu mire dukesh :p
 
Top