Debate krishter dhe musliman dhe anasjelltas!

ricky_ch

******
[video=youtube;qbF-VRQFYwE]https://www.youtube.com/watch?v=qbF-VRQFYwE[/video]
 

ricky_ch

******
Titulli: Debate krishter dhe musliman dhe anasjelltas!

 

ricky_ch

******
Titulli: Debate krishter dhe musliman dhe anasjelltas!

....kështu është kur se njeh fenë tënde!

 

Monique

Shine like a Moon!
Staff member
Titulli: Debate krishter dhe musliman dhe anasjelltas!

Po ne qe sjemi as ashtu e as keshtu....bejme debate?
 
Top