Dënim shembullor për një ateist

DArbi

Anëtar i Respektuar
Titulli: Dënim shembullor për një ateist

Sharje , fjale te renda , fyese per fene qe bejne ateistet .
Kuptoj, uroj qe te plotesohen te gjitha angazhimet dhe premtimet qe permbledh feja jote!
 

C3nI

Anëtar i Nderuar
Titulli: Dënim shembullor për një ateist

Kuptoj, uroj qe te plotesohen te gjitha angazhimet dhe premtimet qe permbledh feja jote!
Falemibderit!
Edhe une lutem qe Zoti tia mundesoj ta kuptoj te verteten e Tij , cdo njeriu qe eshte i sinqerte dhe zemer mire.
 

Lauri

Donatorë
Titulli: Dënim shembullor për një ateist

Ku jane te drejtat e njeriut ktu???
Te drejtat e njeriut? Ku do ankohesh ne Onu??
Kapo i kshillit te te drejtave te njeriut ne ONU eshte nje arab, pavarsisht qe eshte nje nga vendet e para ne Bote per denime kapitale.(per motive banale).
 

Moonlight

Shine like a Moon!
Staff member
Titulli: Dënim shembullor për një ateist

O laur avash se me trembe.....e thashe parimisht se ligjerisht u pa si funksionon....
Nga ca ane shyqyr qe jetojme ne shqiperi
 
Top