Chat Fajtori ForumiVirtual

Violetta

>> KS- AL. etnike <<
Chate, facebook, instagram e twitter, pergjithësiht keto therrasin per demoralizimin/ shkaterrimin e vlerave tona.


Ne kemi nevoje per njerez të shendosh: ne Familje, Shoqeri, dhe ne Popull.

/ ne chate mund flitet per literature, apo ndonje teme tjeter.... por jo per gjëra personale fare...

Interneti eshte bote mashtruese/ tradhetare.
 
Last edited:
Top