"CAPTCHA" ne privat.

hax0r

The IRC Master
Me kete script mund ti shtoni privatit tuaj dicka me teper.
Nese keni kete kod te aktivizuar, personat qe duan t'ju flasin ne privat duhet te shkruajne nje kod qe ja jep scripti perpara se t'ju flasin. Ne rastet kur ju sulmojne bota te ndryshem ky eshte nje sistem sigurie shume i mire.
Shpresoj t'ju hyje ne pune :)

Pasi ta keni vendosur tek "remotes" , komandat per ndezje dhe fikje te sistemit anti-spam jane:
/prv on = ndezje
/prv off = fikje

Code:
on ^*:open:?:*:{
 if (%prv == on && $left($nick,1) != *) {
  if (!%prv_can_ [ $+ [ $nick ] ]) { 
   if (%prv_type_ [ $+ [ $nick ] ]) {
    if (%prv_ignored_ [ $+ [ $nick ] ]) { .halt }
    elseif ($strip($1) == %prv_type_ [ $+ [ $nick ] ]) {
     .unset %prv_type_ [ $+ [ $nick ] ]
     .msg $nick [Auto Mesazh]: 4Karakteret perputhen!3 Ju mund te flisni me 7 $+ $me $+ 3 $+ !
     .set -eu600 %prv_can_ [ $+ [ $nick ] ] x
     .halt
    }
    elseif ($strip($1) isnum) {
     .inc -eu120 %prv_fail_ [ $+ [ $nick ] ]
     if (%prv_fail_ [ $+ [ $nick ] ] == 3) {
      .set -eu300 %prv_ignored_ [ $+ [ $nick ] ] x
      .msg $nick [Auto Mesazh]: 4Gabuat 3 here! Duhet te prisni 5 minuta qe te provoni perseri.
      .halt
     }
     .set -eu600 %prv_type_ [ $+ [ $nick ] ] $rand(10000,99999)
     .msg $nick [Auto Mesazh]: 4Karakteret nuk perputhen! Provoni karakteret e reja.
     .msg $nick [Auto Mesazh]: $+ %prv_type_ [ $+ [ $nick ] ] $+ 
     .halt
    }
    else {
     .inc -eu120 %prv_fail_ [ $+ [ $nick ] ]
     if (%prv_fail_ [ $+ [ $nick ] ] == 3) {
      .set -eu300 %prv_ignored_ [ $+ [ $nick ] ] x
      .msg $nick [Auto Mesazh]: 4Gabuat 3 here! Duhet te prisni 5 minuta qe te provoni perseri.
      .halt
     }
     .set -eu600 %prv_type_ [ $+ [ $nick ] ] $rand(10000,99999)
     .msg $nick [Auto Mesazh]: 4Shkruani vetem shifren!3 Provoni te rejat.
     .msg $nick [Auto Mesazh]: $+ %prv_type_ [ $+ [ $nick ] ] $+ 
     .halt
    }
   }
   else {
    .set -eu600 %prv_type_ [ $+ [ $nick ] ] $rand(10000,99999)
    .msg $nick [Auto Mesazh]: 3Sistemi Anti-Spam!
    .msg $nick [Auto Mesazh]: 3Shkruani karakteret e meposhtme per te folur me 7 $+ $me $+ 3 ne privat.
    .msg $nick [Auto Mesazh]: $+ %prv_type_ [ $+ [ $nick ] ] $+ 
    .halt
   }
  }
  else {
   .unset %prv_can_ [ $+ [ $nick ] ]
  }
 }
}
 
alias prv { .set %prv $+(o,$iif($pos($$1,on,1),n,ff)) }
 

KINGS

Member
Titulli: "CAPTCHA" ne privat.

hax0r hallall ke bere nje pune te shkelqyer, me pelqen privati qe ke krijuar!
 

alberto

Waiting for...
Titulli: "CAPTCHA" ne privat.

Me kete script mund ti shtoni privatit tuaj dicka me teper.
Nese keni kete kod te aktivizuar, personat qe duan t'ju flasin ne privat duhet te shkruajne nje kod qe ja jep scripti perpara se t'ju flasin. Ne rastet kur ju sulmojne bota te ndryshem ky eshte nje sistem sigurie shume i mire.
Shpresoj t'ju hyje ne pune :)

Pasi ta keni vendosur tek "remotes" , komandat per ndezje dhe fikje te sistemit anti-spam jane:
/prv on = ndezje
/prv off = fikje

Code:
on ^*:open:?:*:{
 if (%prv == on && $left($nick,1) != *) {
  if (!%prv_can_ [ $+ [ $nick ] ]) { 
   if (%prv_type_ [ $+ [ $nick ] ]) {
    if (%prv_ignored_ [ $+ [ $nick ] ]) { .halt }
    elseif ($strip($1) == %prv_type_ [ $+ [ $nick ] ]) {
     .unset %prv_type_ [ $+ [ $nick ] ]
     .msg $nick [Auto Mesazh]: 4Karakteret perputhen!3 Ju mund te flisni me 7 $+ $me $+ 3 $+ !
     .set -eu600 %prv_can_ [ $+ [ $nick ] ] x
     .halt
    }
    elseif ($strip($1) isnum) {
     .inc -eu120 %prv_fail_ [ $+ [ $nick ] ]
     if (%prv_fail_ [ $+ [ $nick ] ] == 3) {
      .set -eu300 %prv_ignored_ [ $+ [ $nick ] ] x
      .msg $nick [Auto Mesazh]: 4Gabuat 3 here! Duhet te prisni 5 minuta qe te provoni perseri.
      .halt
     }
     .set -eu600 %prv_type_ [ $+ [ $nick ] ] $rand(10000,99999)
     .msg $nick [Auto Mesazh]: 4Karakteret nuk perputhen! Provoni karakteret e reja.
     .msg $nick [Auto Mesazh]: $+ %prv_type_ [ $+ [ $nick ] ] $+ 
     .halt
    }
    else {
     .inc -eu120 %prv_fail_ [ $+ [ $nick ] ]
     if (%prv_fail_ [ $+ [ $nick ] ] == 3) {
      .set -eu300 %prv_ignored_ [ $+ [ $nick ] ] x
      .msg $nick [Auto Mesazh]: 4Gabuat 3 here! Duhet te prisni 5 minuta qe te provoni perseri.
      .halt
     }
     .set -eu600 %prv_type_ [ $+ [ $nick ] ] $rand(10000,99999)
     .msg $nick [Auto Mesazh]: 4Shkruani vetem shifren!3 Provoni te rejat.
     .msg $nick [Auto Mesazh]: $+ %prv_type_ [ $+ [ $nick ] ] $+ 
     .halt
    }
   }
   else {
    .set -eu600 %prv_type_ [ $+ [ $nick ] ] $rand(10000,99999)
    .msg $nick [Auto Mesazh]: 3Sistemi Anti-Spam!
    .msg $nick [Auto Mesazh]: 3Shkruani karakteret e meposhtme per te folur me 7 $+ $me $+ 3 ne privat.
    .msg $nick [Auto Mesazh]: $+ %prv_type_ [ $+ [ $nick ] ] $+ 
    .halt
   }
  }
  else {
   .unset %prv_can_ [ $+ [ $nick ] ]
  }
 }
}
 
alias prv { .set %prv $+(o,$iif($pos($$1,on,1),n,ff)) }
Nese mundesh me sqaru me teper ku dhe si duhet ta perdorim. Flm per ndihme
 

hax0r

The IRC Master
Pe: "CAPTCHA" ne privat.

alberto kur je hapur mirc, shtyp butonat ALT dhe E dhe te hapet tabela e mirc editor, aty tek seksioni "remotes" kliko "File -> New". Tek file i ri qe hapet kopjo kodin dhe beje "save".

Pastaj mbylle mirc editor, futu ne chat dhe bej komanden "/prv on".
Sigurohu qe "remote" te jete e aktivizuar (/remote on)

mund ti thush dikujt te te flasi ne prv qe ta vertetoje nese punon.

Shpresoj te kem qene i qarte :)
 

Apsara

Anëtar i ri
Pe: "CAPTCHA" ne privat.

Tuu komplikejtit .. :p
 

eGo0sTyle

System Engineer
Pe: "CAPTCHA" ne privat.

Cakmaku lol :p

Nice Haxor my honey :p
 
Top