Ban-DeVoice Per Perseritje Fjale/Teksti

CAKMAKU

Anëtar i ri
Code:
on @*:text:*:#: { 
 if ($nick !isop #) { 
  if (%r. [ $+ [ $nick ] $+ . $+ [ $chan ] ] == $null) { 
   set -u60 %r. [ $+ [ $nick ] $+ . $+ [ $chan ] ] 1 
   set -u60 %r.text. [ $+ [ $nick ] $+ . $+ [ $chan ] ] $1- 
   return 
  } 
  var %rps = %r. [ $+ [ $nick ] $+ . $+ [ $chan ] ] 
  var %rpt = %r.text. [ $+ [ $nick ] $+ . $+ [ $chan ] ] 
  if (%rpt == $1-) { 
   inc %r. [ $+ [ $nick ] $+ . $+ [ $chan ] ] 
   if (%rps > 5) { 
    mode # -v $nick | timer 1 1 /mode $chan +b-v $address($nick,5) $nick | /timer 1 30 mode # -b $address($nick,5) 
    notice # $nick 9,1Uleni Pak Ritmin!8Mos Shkruaj Kaq Shpejt!4Ndeshkim 30 sekonda BanneD. 
   } 
  } 
 } 
} 
on @*:action:*:#: { 
 if ($nick !isop #) { 
  if (%r. [ $+ [ $nick ] $+ . $+ [ $chan ] ] == $null) { 
   set -u60 %r. [ $+ [ $nick ] $+ . $+ [ $chan ] ] 1 
   set -u60 %r.text. [ $+ [ $nick ] $+ . $+ [ $chan ] ] $1- 
   return 
  } 
  var %rps = %r. [ $+ [ $nick ] $+ . $+ [ $chan ] ] 
  var %rpt = %r.text. [ $+ [ $nick ] $+ . $+ [ $chan ] ] 
  if (%rpt == $1-) { 
   inc %r. [ $+ [ $nick ] $+ . $+ [ $chan ] ] 
   if (%rps > 5) { 
    mode # -v $nick | timer 1 1 /mode $chan +b-v $address($nick,5) $nick | /timer 1 30 mode # -b $address($nick,5) 
    notice # $nick 9,1Uleni Pak Ritmin!8Mos Shkruaj Kaq Shpejt!4Ndeshkim 30 sekonda BanneD. 
   } 
  } 
 } 
}
Ky addons shoqerohet bashke me nje foto ku keni mundesine per te pare menyren sesi funksionon dhe e kam pare te arsyeshme qe banet per perseritje te vendosen me nje kohe 30 sekonda dhe useri te njoftohet me nje notice! Nese useri ne fjale pasi i hiqet bani automatikisht, e perserit te njejten fjale, merr serish ban direkt qe tek fjala e pare, nese perserit fjale te tjera atehere limiti eshte 7 vargje per sekonde pasi nese do e ulnim limitin do behej bajat me bane sepse jo te gjithe kane sinjal interneti te mire! J`u`a sugjeroj kete addons pasi me duket me efikas nga te tjeret
 

Attachments

Top