Ato, qe solli darvinizmi

Violetta

>> KS- AL. etnike <<

ricky_ch

******
Interesant është që njeriu sa herë që dëshiron të bëjë diçka i lutet Zotit!
...dhe mandej Zoti është fajtor! - Ups....

Vetëm budallenjtë merren akoma me Hitlerin si e pse. Po budalla
nëse ka vendos me ba të vetë asgjë nuk e ndal.
Po nejse budalla në plotkuptimin e fjalës nuk ka, nga se budalla nuk
e han "kripën" por "çokollatën".
 
Top