Art People Galeri

PiNkY

Anëtar i Nderuar
Vizioni : Krijimi , perteritja dhe eksplorimi i botes .
Art People , artistet e rinj dhe punimet e tyre mahnitese , një shumëllojshmëri të mediumeve, duke përfshirë piktura origjinale akrilik dhe skulpturen.


Skulptura kashte 

PiNkY

Anëtar i Nderuar
Titulli: Art People Galeri

Slevin Aaron (Poland) - Secret garden 

PiNkY

Anëtar i Nderuar
Titulli: Art People Galeri

Artistja Australiane Meredith Woolnough krijon skulptura elegante te qëndisura duke paraqitur bukurinë delikat të natyrës . 

PiNkY

Anëtar i Nderuar
Titulli: Art People Galeri 

PiNkY

Anëtar i Nderuar
Titulli: Art People Galeri

N.Y., Artisti Grant Haffner dhe perendimi i diellit dhe ngjyrat e ketij momenti ne imagjinaten e tij .

 

PiNkY

Anëtar i Nderuar
Titulli: Art People Galeri

Hairline - Janusz Jurek 

PiNkY

Anëtar i Nderuar
Titulli: Art People Galeri

Ellen Jewett - Skulptur

 

PiNkY

Anëtar i Nderuar
Titulli: Art People Galeri

 

PiNkY

Anëtar i Nderuar
Titulli: Art People Galeri

Alberto Bustos - Skulpture
 

PiNkY

Anëtar i Nderuar
Titulli: Art People Galeri

Ornate Kaleidoscopic Installations - Suzan Drummen 

PiNkY

Anëtar i Nderuar
Titulli: Art People Galeri

 
Last edited:

NeVertiti

Kohe & Stine
Staff member
Titulli: Art People Galeri

Wauu plote ngjyra,plote ide,relaks dhe kreativitet bashke :)
Urime per temen Pinky :*,mjafte e bukur.
 

PiNkY

Anëtar i Nderuar
Titulli: Art People Galeri

Exquisite Sculptures - Benjamin Victor 

PiNkY

Anëtar i Nderuar
Titulli: Art People Galeri

Calligraphic Steel Sculptures by Zheng Lu 

PiNkY

Anëtar i Nderuar
Titulli: Art People Galeri

Sculptures of Submerged Figures by Pedro Marzorati

1.jpg4.jpg5.jpg6.jpg12079104_975685905837059_2754900994667510505_n.jpg
 

PiNkY

Anëtar i Nderuar
Titulli: Art People Galeri

Jennifer angus wallpapers renwick gallery with a pattern of 5,000 exotic bugs

12047194_973271939411789_8522632915413124754_n.jpg12074494_973271879411795_4208676419145624086_n.jpg12079175_973271936078456_6512428713923042973_n.jpg12088311_973271886078461_53935076998602031_n.jpg12096406_973271929411790_390279455613827375_n.jpg
 

PiNkY

Anëtar i Nderuar
Titulli: Art People Galeri

Surreal Photo Manipulations - Jati Putra

11169414_1003549946383988_7800888636242875474_n.jpg12295489_1003550036383979_6228540528743037829_n.jpg12310624_1003550006383982_2512556757758888807_n.jpg12313906_1003549906383992_2879489424846885481_n.jpg12316534_1003550003050649_8519744917214828336_n.jpg
 

PiNkY

Anëtar i Nderuar
Titulli: Art People Galeri

Illustrations - Iain Macarthur

11147248_998521960220120_4840001980672054293_n.jpg10645234_998521913553458_7456512589369604220_n.jpg11204460_998521840220132_2267162532388034903_n.jpg12274266_998521916886791_3645549701158211685_n.jpg12278673_998521930220123_3152247169623875473_n.jpg
 

PiNkY

Anëtar i Nderuar
Titulli: Art People Galeri

12247176_998521980220118_6443178205493293121_n.jpg12289613_998522016886781_6298332212287706562_n.jpg12294897_998521963553453_6004778423077238334_n.jpg12311109_998521836886799_396853999306248144_n.jpg
 

PiNkY

Anëtar i Nderuar
Titulli: Art People Galeri

Inna Tsukakhina -Piktur

11148792_994101467328836_847245056214839726_n.jpg11216239_994101383995511_5766151837811290272_n.jpg11222638_994101233995526_6282876147959457763_n.jpg12227080_994101193995530_4599104767593816331_n.jpg12234907_994101303995519_9096191024458857332_n.jpg
 
Top