Art me fruta

fcbesia

Anëtar i Respektuar
Konsideroj se keto foto flasin shume me shume sesa fjalet,sepse te realizosh keto gjera fantastike(sipas mendimit tim)eshte ART.

[IMG2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","src":"https:\/\/i515.photobucket.com\/albums\/t357\/petritiosmani\/image001.jpg"}[/IMG2]

[IMG2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","src":"https:\/\/i515.photobucket.com\/albums\/t357\/petritiosmani\/image002.jpg"}[/IMG2]

[IMG2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","height":"362","width":"500","src":"https:\/\/i515.photobucket.com\/albums\/t357\/petritiosmani\/image003.jpg"}[/IMG2]

[IMG2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","height":"402","width":"500","src":"https:\/\/i515.photobucket.com\/albums\/t357\/petritiosmani\/image004.jpg"}[/IMG2]

[IMG2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","src":"https:\/\/i515.photobucket.com\/albums\/t357\/petritiosmani\/image005.jpg"}[/IMG2]

[IMG2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","src":"https:\/\/i515.photobucket.com\/albums\/t357\/petritiosmani\/image006.jpg"}[/IMG2]

[IMG2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","height":"403","width":"500","src":"https:\/\/i515.photobucket.com\/albums\/t357\/petritiosmani\/image007.jpg"}[/IMG2]

[IMG2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","height":"386","width":"500","src":"https:\/\/i515.photobucket.com\/albums\/t357\/petritiosmani\/image008.jpg"}[/IMG2]

[IMG2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","height":"385","width":"500","src":"https:\/\/i515.photobucket.com\/albums\/t357\/petritiosmani\/image009.jpg"}[/IMG2]

[IMG2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","height":"366","width":"500","src":"https:\/\/i515.photobucket.com\/albums\/t357\/petritiosmani\/image010.jpg"}[/IMG2]

[IMG2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","height":"382","width":"500","src":"https:\/\/i515.photobucket.com\/albums\/t357\/petritiosmani\/image011.jpg"}[/IMG2]

[IMG2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","src":"https:\/\/i515.photobucket.com\/albums\/t357\/petritiosmani\/image012.jpg"}[/IMG2]
 
Last edited by a moderator:

fcbesia

Anëtar i Respektuar
te tjera


 
waw shume te bukura qe te gjitha,art i pakapshem me duket mua,une s'do arija ta beja ndonje here!
 

METi

-=EdoLorEli=-
po të bashkangjitem edhe unë pak në këtë temë interesante, ndoshta s'më hidhërohesh :D. 

Nostra_22

Anëtar i Nderuar
Shume te bukura
 

Bianca SK

Anëtar i Nderuar
Thjeshte,FANTASTIKE....
 

Hostel

Anëtar i Nderuar
Shume te bukura
 

elbruna

Anëtar i Respektuar
Arti mund te shprehet dhe keshtu

E kishit menduar ndonjeher qe me gjerat qe ne hame te tjeret bejne art? Shikoni dhe mahnituni,,,,,,

 

elbruna

Anëtar i Respektuar
Titulli: Arti mund te shprehet dhe keshtu,,,,

 

elbruna

Anëtar i Respektuar
Titulli: Arti mund te shprehet dhe keshtu,,,,

 

irsa

New member
Titulli: Arti mund te shprehet dhe keshtu,,,,

Patjeter qe po e dashur ...Bota eshte aq krijuese aq sa dhe domethensese ...kiss
 

Ketrushe

Pianistia
Titulli: Arti mund te shprehet dhe keshtu,,,,

Wawwwwwwwww shum art i bukur dhe i rralle
 

kolena

once upon a time...
Titulli: Arti mund te shprehet dhe keshtu,,,,

cdo gje mund te kthehet ne art..mjafton te kesh shpirt artisti...madje dhe me plehrat mund te besh art!

shume te bukura fotot me siper..mahnitese sidomos foto me fytyren e gruas te gjdhendur ne shalqi..
 
Titulli: Arti mund te shprehet dhe keshtu,,,,

Vertet te bukura ....mjafton pak fantazi dhe pak dhunti e cdo gje realizohet .
 

fight_cllub_al

demton_rende_shendetin
Titulli: Arti mund te shprehet dhe keshtu,,,,

ate shalqirin e pare di ta bej edhe une
 
Top