Albagenius.org

GoGeTTeR

Antarë i ri
Pershendetje Antar Te Nderuar te Forumit , Sapo eshte hapur forumi I mirenjohur ALBAGENIUS , Ky eshte nje forum i te gjithe dizajnereve Shqipetare ..

Nuk Dini Te Dizajnoni Por Deshironi te Beheni Dizajner ?
Deshiron Ndonje Dizajn per faqen , kompanin tuaj?
Jeni Dizajner Dhe Deshironi te shprehni talentin tuaj ?

http://www.albagenius.org

Mos ngurroni regjistroheni ne ALBAGENIUS.ORG ~ Forumi i Dizajnereve Shqipetare

Nese mundeni me beni nje nder regjistrohuni nen referimin tim : GoGeTTeR


Flm Per MIrekuptimin
 
Top