A ka drejtez

gafi

Anëtar i Nderuar
Titulli: A ka drejtez

a ka drejtez tjeter neper pikat a dhe b?pse
nese e ke qellimin a kalon ndonje drejtez neper dy pikat A dhe B atehere neper qdo dy pika A dhe B kalon nej drejtez qe quhet segment.
kurse neper qdo pike kalon se paku nje drejtez.

dhe kishte me qene mire me zhvendos kete tek rubrika mbi matematiken.
 

Hartini

Moderatorë
Titulli: A ka drejtez

Ne dy pika te ndyshme A dhe B kalon nje drejtz dhe vetem nje .
Kjo eshte aksjom dhe merret e mireqen pa vertetim .
 

jana80

Super Moderator
Staff member
Titulli: A ka drejtez

po te mis ishte drejtez nje infinit..eshte drejtez vetem nje.
 

Quku

Marakli Krapit
Titulli: A ka drejtez

Ka edhe semafor ne mes A dhe b :p
 
Top