A jeni për kuiz? - Pak matematikë

jana80

Super Moderator
Staff member
Titulli: A jeni për kuiz? - Pak matematikë

jo as ylli as hartini dhe as 4 gota nuk jan ...
 

gafi

Anëtar i Nderuar
Titulli: A jeni për kuiz? - Pak matematikë

jo as ylli as hartini dhe as 4 gota nuk jan ...
iu ka nevojitur nje gote uje dhe i ka tepru 1/16 pjese e ujit nga gota.
 

jana80

Super Moderator
Staff member
as ti se ke gjetur abis... as ti dilerium..
pra as 19 dhe as 35...
 

Monique

Shine like a Moon!
Staff member
U cmalla per sot me Reaa-n....se kjo ishte tema e preferuar e saj....
 
Top