100 librat që duhen lexuar

xhebrail

Mangup me Licenc
Titulli: 100 librat që duhen lexuar

te vetmin hamletin
 

princesha

Warrior Princess
Titulli: 100 librat që duhen lexuar

Hamleti, Kam filluar edhe komedin hyjnore, por e nderpreva kur lexova se Muhamedin a.s. e kishte vendos ne ferr, e veten me beatricen ne parajs.. dhe Kuran sdi as vet sa here...
 

xhebrail

Mangup me Licenc
Titulli: 100 librat që duhen lexuar

Hamleti, Kam filluar edhe komedin hyjnore, por e nderpreva kur lexova se Muhamedin a.s. e kishte vendos ne ferr, e veten me beatricen ne parajs.. dhe Kuran sdi as vet sa here...
je e madhe
 

Kila

VIP
Titulli: 100 librat që duhen lexuar

Njeqind vjet vetmi , Komedia Hyjnore , Hamleti....
Pse nuk esht ktu kodi i davincit mendoj esht esht nje nga librat qe duhet lexuar .
ose dhe zonja bovari ose eugjen ojengini
 

xhebrail

Mangup me Licenc
Titulli: 100 librat që duhen lexuar

11 minuta Paul Coelho duhet te ishte ketu
 

reb

New member
Titulli: 100 librat që duhen lexuar

un dua te lexoj faji ne yjet tane sepse tashme eshte botuar dhe ne shqip
 
Last edited:

Monique

Shine like a Moon!
Staff member
Titulli: 100 librat që duhen lexuar

Keta duhet te jene libra sipas midese

Ku eshte lufta e paqja...ku jane gjithe klasiket

Hicgjekundi
 
Top