“Becoming”, libri i Michelle Obama, tani edhe në gjuhën shqipe

Frank

No Love Lost, No Love Found!
libri-obama-770x426.jpg

Libri i bashkëshortes së ish presidentit amerikan Barak Obama, Michelle Obama, vjen në gjuhën shqipe. “Becoming”, apo “Të bëhesh” është një libër me shifra rekord shitjesh, ku vetëm në Amerikë i ka kaluar mbi 10 milionë kopje. Në një ceremoni të prezantuar nga moderatorja Rudina Xhunga botues, gazetarë dhe intelektualë sollën mbresat nga libri dhe mendimet e tyre mbi transparencën dhe vërtetësinë e ngjarjeve të paraqitura nga autorja.


Balkanweb.com
 
Top