Zbulohet vendlindja e Shën Pjetrit

Hera

Banned
Zbulohet vendlindja e Shën Pjetrit

dd-161-696x391.jpg


lg.php
Disa arkeologë izraelitë njoftuan sot se kanë zbuluar një kishë në rajonin e Galilesë, duke garantuar se ajo është ngritur në vendin ku ndodhej shtëpia e apostujve Pjetër dhe Andrea.
lg.php

lg.php

“Kjo kishë bizantine u zbulua në El Araj, mes vendeve biblike Capharnaum dhe Kursi”, njoftoi Mordechai Aviam, që drejtoi gërmimet arkeologjike.
lg.php

Sipas, Aciam, bëhet fjalë për Betsaidan, një fshat peshkatarësh ku kanë lindur Pjetri dhe vëllai i tij Andrea, sipas Ungjillit të Gjonit.

Ballkanweb
 

Attachments

  • dd-161-696x391.jpg
    dd-161-696x391.jpg
    75.1 KB · Shikime: 0
  • dd-161-696x391.jpg
    dd-161-696x391.jpg
    75.1 KB · Shikime: 0

Passion

Banned
Vuuuu turiste tani,edhe ata cantat gati me leke,bankat mbushen me shume me juro.

Shkretetira parajse.
Agrokultura ne maje.
Nje bote rrotullohet rreth tyre. :)

T'cuditshem!

-----------------------------------------

Šim‘ôn, Shim'on,

Simon,ose Shimon me mire quhej Shen Pjetri (mbrojtesi i Jezuit te madh ). :D
 

Hera

Banned
Sa i dyshuar je dhe ti hahahaha
 
Top