• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Zbulohet arsyeja pse Vjosa Osmani ka refuzuar postin e kryetarit të parlamentit

Vinjol

Status offline...... KÇKVjosa Osmani ka refuzuar pak më parë postin e kryetares së parlamentit edhe pse ajo më herët ishte shprehur se do të pranonte çdo pozicion që do ti vendoste partia.


Burime të Top Channel, pjesë e zhvillimeve të kryesisë në LDK tregojnë se Osmani nuk ka refuzuar të jetë kryeparlamentare pasi dëshiron të jetë ministre, por Osmani ka refuzuar ta marre këtë pozitë pasi partia i ka mohuar të drejtën që si nënkryetare e partisë të propozojë një emër për ministër, e drejt kjo që i ka takuar çdo nënkryetari të LDK-së.
Ende nuk ka ndonjë vendim nëse Osmani do të pranojë nesër të propozohet për kryeparlamentare apo në shenjë proteste do të heq dorë.
Top Channel
 

Arfenilla

Themelues i Forumit
Po nrm..kjo eshte e madhe dhe posti i duhet me i madhe..
Po mos te ishte vjosa.ldk kish ren me poshte se pdk..
 
Top